gm tolong buad base aku dekat sini thx :)

View previous topic View next topic Go down

gm tolong buad base aku dekat sini thx :)

Post  Snoop on 23/12/2010, 11:22 pm


Snoop

Posts : 12
Join date : 2010-12-22
Age : 25
Location : Ampang

Back to top Go down

Re: gm tolong buad base aku dekat sini thx :)

Post  aremierule on 24/12/2010, 1:24 am

Base lama ko macam mana?

***********************
Hello I am Akira Ro Blog
Nice to meet you .

Akira Ro Website

http://www.akiraro.com

Download Link to download Akiraro
http://www.akiraro.com/download/AkiraPatchv2.rar

Akira RO Facebook
http://www.facebook.com/group.php?gid=100476343336200&ref=ts

aremierule

Posts : 27
Join date : 2010-12-23
Location : Malaysia

http://kodetguide.blogspot.com

Back to top Go down

Re: gm tolong buad base aku dekat sini thx :)

Post  Snoop on 24/12/2010, 1:28 am

tu bukan base aku . aku just tumpang base orang. base yg aku pakai sekarang nie sebenarnya milik Sincan . aku tak ada base baru nak cari . thx Smile

Snoop

Posts : 12
Join date : 2010-12-22
Age : 25
Location : Ampang

Back to top Go down

Re: gm tolong buad base aku dekat sini thx :)

Post  aremierule on 24/12/2010, 1:32 am

Payah tul aku nk tengok Sincan on9....siot je

***********************
Hello I am Akira Ro Blog
Nice to meet you .

Akira Ro Website

http://www.akiraro.com

Download Link to download Akiraro
http://www.akiraro.com/download/AkiraPatchv2.rar

Akira RO Facebook
http://www.facebook.com/group.php?gid=100476343336200&ref=ts

aremierule

Posts : 27
Join date : 2010-12-23
Location : Malaysia

http://kodetguide.blogspot.com

Back to top Go down

Re: gm tolong buad base aku dekat sini thx :)

Post  Snoop on 24/12/2010, 1:34 am

kan dia dah delete id scratch

Snoop

Posts : 12
Join date : 2010-12-22
Age : 25
Location : Ampang

Back to top Go down

Re: gm tolong buad base aku dekat sini thx :)

Post  aremierule on 24/12/2010, 1:39 am

Sekarang baru aku tau , nama baru dia E9..
Lupa kawan tol dia nih

***********************
Hello I am Akira Ro Blog
Nice to meet you .

Akira Ro Website

http://www.akiraro.com

Download Link to download Akiraro
http://www.akiraro.com/download/AkiraPatchv2.rar

Akira RO Facebook
http://www.facebook.com/group.php?gid=100476343336200&ref=ts

aremierule

Posts : 27
Join date : 2010-12-23
Location : Malaysia

http://kodetguide.blogspot.com

Back to top Go down

Re: gm tolong buad base aku dekat sini thx :)

Post  Snoop on 24/12/2010, 1:40 am

akira tolong cakap dekat admin yg base baru aku Smile

Snoop

Posts : 12
Join date : 2010-12-22
Age : 25
Location : Ampang

Back to top Go down

Re: gm tolong buad base aku dekat sini thx :)

Post  aremierule on 24/12/2010, 1:46 am

Jangan risau , forum Admin dan Scripter akan tengok .

***********************
Hello I am Akira Ro Blog
Nice to meet you .

Akira Ro Website

http://www.akiraro.com

Download Link to download Akiraro
http://www.akiraro.com/download/AkiraPatchv2.rar

Akira RO Facebook
http://www.facebook.com/group.php?gid=100476343336200&ref=ts

aremierule

Posts : 27
Join date : 2010-12-23
Location : Malaysia

http://kodetguide.blogspot.com

Back to top Go down

Re: gm tolong buad base aku dekat sini thx :)

Post  Snoop on 24/12/2010, 1:46 am

thx Very Happy

Snoop

Posts : 12
Join date : 2010-12-22
Age : 25
Location : Ampang

Back to top Go down

Re: gm tolong buad base aku dekat sini thx :)

Post  Snoop on 25/12/2010, 12:32 pm

bila base saya boleh siap Crying or Very sad

Snoop

Posts : 12
Join date : 2010-12-22
Age : 25
Location : Ampang

Back to top Go down

Re: gm tolong buad base aku dekat sini thx :)

Post  mirul on 25/12/2010, 2:22 pm

Forum dibersih kan ..
Tapi base aku x siap2 ?!
Ape kejadah nya ni ?!

mirul

Posts : 33
Join date : 2010-11-16
Age : 19
Location : Meru Klang Selangor

http://uploadhack.tk

Back to top Go down

tertanya . . .

Post  Snoop on 1/1/2011, 9:44 pm

bila base base siap nie ? Rolling Eyes

Snoop

Posts : 12
Join date : 2010-12-22
Age : 25
Location : Ampang

Back to top Go down

Re: gm tolong buad base aku dekat sini thx :)

Post  Sponsored content Today at 10:57 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum